Mobilní verze webu Full web   Login  

Přijďte se nechat hýčkat  


For life & Madaga

To je česká (brněnská) profesionální kosmetika, s kterou už několik let pracuji.



Tak Vám povím něco málo o ní :-)

For Life - znamená Pro život, což je filozofie firmy, vyrábět produkty ke zlepšení zdraví pokožky. K čemuž přispívá i nový koncep výroby přípravků Natural Innovation. Tzn. Maximální snížení, čí úplné vyloučení potencionálních alergenů (jako jsou konzervační látky a parfemace). Nahrazení syntetických olejů za přírodní, a zvýšení podílu účinných látek v přípravcích.

Přípravky jsou podrobovány mnoha náročným testům. Mikrobiologickým kontrolám, testům dermální snášenlivosti a bezpečnosti, aj. Jsou akreditovány pro všechny země evropské unie. A nejsou testovány na zvířatech.

Výrobky se nedodávají do běžné obchodní sítě. Jsou určeny svou kvalitou a čerstvostí, (menší množství konzervantů), do rukou profesionálů, kosmetických a wellness studií. Vybraná řada 2 DERM pak i do lékáren a dermatologických ordinací.

Firma úzce spolupracuje s dermatology, řada 2DERM řeší mnohé nemoci pokožky, což bylo potvrzeno unikátním patentem. Tato řada se zabývá poruchami bariérové funkce kůže, jako je ekzem, růžovka, různé dermatitidy, a nemoc motýlých křídel. Tyto produkty najdete v mnoha ambulancích kožních lékařů.

Celkové zpracování přípravků probíhá v systému HIGH TECHNOLOGY III. Firma si sama zpracovává většinu účinných látek, (např. maceruje si bylinky, a získává z nich účinné látky).



A proč s ní pracuji.

Za prvé ráda vidím výsledky. Nejen po maskách a sérech bezprostředně po ošetření. Když si mi vzala klientka krém na domácí péči, a po měsíci se mi vrátila. Bylo to vidět - pleť nebyla červená, ani po hloubkovém čištění. Byla zdravější a pevnější. Potom co klientka přestala krém používat, trval tento efekt ještě dalšího půl roku... Což se mi u jiné značky nestalo.

Za druhé - profesionální školení. To je nejen na konečné výrobky, ale i na účinné látky, postupy a kombinace ošetření, funkce kůže - a jak jí dostat do původního, zdravého stavu...

Za třetí čerstvost - objednané výrobky chodí často přímo z výroby, a málo kdy byly vyrobeny více jak před měsícem, mají tím pak příjemnou dobu spotřeby, bez toho aniž by obsahovaly větší podíl konzervantů.

Akce a slevy na zboží každý měsíc, což mi umožňuje dávat tyto slevy dál klientům na zakoupené zboží, a tím i rozšiřovat sortiment, který mám skladem, a za příjemnější ceny než jsou v katalogu, či na webových stránkách firmy.




(c) - M.B.